Vergaderen op Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

VERGADEREN BIJ DE HOLTWEIJDE

euregiozaal_1

EUREGIOZAAL

Onze Euregiozaal bevindt zich boven het restaurant en leent zich uitstekend voor uw vergadering, workshop of meeting. U kunt hier in alle rust uw bijeenkomst tot een succes maken.

twentezaal_1

TWENTEZAAL

De Twentezaal vindt u op de 1e verdieping. De zaal geeft u alle gelegenheid om ongestoord een meeting of workshop te verzorgen. Aangrenzend is een ruim dakterras.

bellinghof_1

BELLINGHOF

De Bellinghof is een heerlijke ruimte voorzien van airco, WIFI, koffie en thee faciliteiten en een minibar. Vanuit deze ruimte kijkt u uit over het Twentse landschap en beschikt u over een ruim privé balkon.

VERGADEREN KLEIN

PANORAMAZAAL

Onze Panoramazaal geeft een fantastisch uitzicht over het Twentse landschap. In deze ruime zaal kunt u ongestoord uw zakelijke bijeenkomst succesvol laten verlopen. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Vergaderzaal Ottershaeghen

OTTERSHAEGhEN

De Ottershaeghen is een schitterende ruimte met een riant privé terras. Deze ruimte kunt zowel u voor een bijeenkomst, maaltijd als voor een groot feest gebruiken. Indien gewenst kunnen we deze ruimte combineren met de Backenhaeghen.

Holtweijde vergaderzaal Backenhaegen

BACKENHAEGhEN

De Backenhaeghen leent zich uitstekend voor een informele bijeenkomst. In een huiselijke setting komt u tot de beste resultaten. We kunnen hier uw lunch ook serveren.

Landhuis Holtweijde

Landhuis

Dit is een prachtig landhuis dat beschikt over een royale zitkamer met zowel een hoge tafel als een informele zithoek. In de winter kunt u brainstormen rond de open haard, in de zomer plaatsen we in de tuin een vergaderopstelling.

Vergaderarrangementen

Een vergadering, presentatie, teambuildingsessie: De Holtweijde biedt faciliteiten op maat voor al uw zakelijke bijeenkomsten – van één dagdeel tot meerdere dagen en voor kleine gezelschappen tot een publiek van 200 personen. Alle ruimtes zijn schitterend licht dankzij de directe verbinding met het omringende landschap. Een van onze conference rooms beschikken over WiFi en zelfs over een eigen, besloten terras.

Wij bieden verschillende arrangementen aan:

8-uurs arrangement
12-uurs arrangement
24-uurs arrangement
32-uurs arrangement

onze teambuilding arrangementen

Uitzicht Holtweijde

WEIDESESSIE

Op De Holtweijde geen heidesessie maar een weidesessie. De opzet: in een inspirerende omgeving uw doel dichterbij brengen. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u te helpen dat te realiseren.

Military Boekelo 2016

INZICHT DOOR PAARDEN

Bijzondere en zeer effectieve trainingen waarbij paarden worden ingezet als reflectiemiddel. Van leiderschapstraining tot empowering voor mensen om ze weer in hun eigen kracht te zetten.

GPS-tour

HIGH-TECH CHALLENGE

De High Tech Challenge is een interactief spel waarbij men gebruik maakt van gps, laptops, en telefoons om diverse opdrachten uit te voeren. Hier kunnen wij vraagstukken in verwerken die betrekking hebben op uw bedrijf.

bus-vergader

VERGADERBUS

Afstand is geen bezwaar om naar het mooiste landgoed van Nederland te komen. Wij bieden u dé oplossing: maak gebruik van een vergaderbus. De vergaderbus biedt plaats aan 29 personen en is voorzien van diverse luxe faciliteiten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest