Overnachten op een landgoed - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

OVERNACHTEN in DE HOLTWEIJDE

2persoons

TWEE PERSOONS
SUITE

De tweepersoons suite beschikt over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een inloopdouche, twee wastafels, badjassen fijne badproducten. U heeft zicht over onze tuin en pitch & putting greens.

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 18 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

LANDHUIS SUITE MET REEZICHT

Een kamer met zeezicht is u vast niet onbekend. Helaas is dat wat lastig te realiseren op ons landgoed, maar hebben wij wel zicht over het Twentse coulissenlandschap.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het  thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

PANORAMA SUITE

Met een uitzicht van maar liefst 180 graden in het rond, is onze panorama suite overweldigend. Laat u verrassen door het uitzicht en voel u de koning te rijk in deze majestueuze ambiance.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. Prachig gelegen en luxe ingericht. De landhuis suites liggen op de begane grond en de eerste etage.

COTTAGE

Elke cottage beschikt over een living met open haard, kitchenette, twee slaapkamers met eigen badkamer, een royaal terras met privé tuin en een eigen parkeerplaats, allemaal op de begane grond.

Landhuis Suite met reezicht

Een kamer met zeezicht is u vast niet onbekend. Helaas is dat wat lastig te realiseren op ons landgoed, maar hebben wij wel zicht over het Twentse coulissenlandschap. Met een beetje geluk ziet u de reeën, herten en hazen door het veld rennen.  Een aantal van onze Landhuis Suites zijn aan de rand van ons landgoed gelegen. Deze hebben de toepasselijke naam ”Landhuis Suites met reezicht” gekregen!

Exclusieve aanbiedingen:

holtweijde_vitaal-arrangement

Vitaal
arrangement

Geniet van alle faciliteiten binnen onze Health & Wellness.

holtweijde_gastronomisch300x200

Gastronomisch
genieten

Ons restaurant ’t Spieck, bekroond met een Bib Gourmand, kom proeven!

Holtweijde entree

Holtweijde arrangement

Het meest complete arrangement op ons prachtige landgoed.

Dineren: elk seizoen iets anders

Onze koks laten zich voor de à la carte kaart inspireren door de Twentse omgeving. Ze bezoeken regionale en lokale producenten om (h)eerlijke producten in onze kaart te verwerken. Elk seizoen ziet het verse aanbod er anders uit, zoals ook de kaart telkens wisselt - verse aardbeien staan er dus alleen op als we ze in de buurt kunnen verkrijgen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest