Verken Twente op de fiets - Holtweijde
0031-(0)541-229234

BEKIJK DE MOOISTE PLEKJES VAN TWENTE

Wist u dat Twente de enige regio in Nederland is waar u ongestoord 200 kilometer kunt fietsen zonder dat u stoplichten, drukke wegen of spoorwegovergangen tegenkomt? Marcel en Marlies Vlek, de eigenaren van Landgoed de Holtweijde, zijn zelf fervente fietsers! Zodra de kans zich voordoet, pakken zij de racefiets om samen of met een groep een ”mooie rit neer te zetten”.

Ons Landgoed is de perfecte uitvalsbasis voor een paar heerlijke dagen fietsen! Zowel voor de racefiets, mountainbike of toerfiets hebben wij diverse routes voor u klaarliggen die, in de meeste gevallen, zijn uitgezet door Marcel en Marlies zelf. Zo weet u zeker dat u alleen de allermooiste stukjes van Twente gaat verkennen!

Mocht u het leuk vinden dan kunnen wij voor u een rugzak vol met lekkers verzorgen! Zo kunt u zelf een mooi plekje uitzoeken voor een heerlijke lunch!

Uiteraard hebben wij een ruime fietsenstalling waar u, indien gewenst, uw fiets achter gesloten deuren kunt stallen. Hier zijn ook stopcontacten voor electrische fietsen. Mocht u liever een fiets bij ons willen huren dan kan dat ook. Zowel racefietsen, mountainbikes, toerfietsen en electrische fietsen kunnen wij voor u verzorgen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u dit minimal 4 dagen voor uw aankomst kenbaar te maken.

  • FIETSROUTES VAN 25 TOT 200 KM
  • OOK TE DOWNLOADEN ALS GPX FILE
  • MET UW EIGEN FIETS OF HUURFIETSEN
  • ‘S AVONDS EEN HEERLIJK 3-GANGEN DINER

DE INGREDIËNTEN VAN ONS VERKEN TWENTE MET DE FIETS ARRANGEMENT:

  • Warm welkom met koffie/thee en een Twentse lekkernij of een vitale fruitcocktail
  • Overnachting in een ruime suite
  • ’s Avonds een heerlijk 3-gangen diner in ons Bib-Gourmand restaurant
  • ’s Morgens een ambachtelijk bereid ontbijtbuffet met producten uit de streek
  • Gebruik van ons 20-meter zwembad, saunafaciliteiten, de pitch- en puttinggreen, de driving range, de all-weather tennisbanen en de Cardio Fitness & Kinesis Studio
  • Kaart met de mooiste fietsroutes

bekijk onze luxe suites

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest