Weidesessie - Holtweijde
0031-(0)541-229234

WEIDESESSIE

U leest het goed. Op De Holtweijde geen heidesessie maar een weidesessie. De opzet: in een inspirerende omgeving uw doel dichterbij brengen. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u te helpen dat te realiseren.

En we hebben een breed scala elementen te bieden die daar aan kunnen bijdragen. Wat dacht u van lunchen in een weiland? Dat biedt heel andere uitzichten dan een obligaat broodje kaas! In de winter gaan we de deel op, tussen de koeien, na een verfrissende wandeling door de natuur.

Laat u inspireren door de tradities, gebruiken en de nuchterheid van Twente. Wij brengen u graag in contact met onze omgeving, zodat u daar in uw omgeving iets mee kunt doen!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op.

  • INSPIREREND
  • VERNIEUWEND

Combineer uw teambuilding met een overnachting

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

panoramasuite

PANORAMA SUITE

Met een uitzicht van liefst 180 graden in het rond, is onze panorama suite letterlijk overweldigend. Geniet van het prachtige uitzicht en voel u de koning te rijk in deze majestueuze ambiance. Boek direct deze suite.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest