Kleine tweepersoons suite - Holtweijde
0031-(0)541-229234

TWEEPERSOONS SUITE

Faciliteiten

De tweepersoons suite beschikt over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een inloopdouche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanuit de lounge zicht over onze tuin en pitch & putting greens.

  • GRATIS WIFI
  • OPPERVLAKTE 25m2
  • INLOOPDOUCHE
  • FLATSCREEN TV

Of kies voor een van de andere luxe suites

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE royal SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest