Hästens suite - Holtweijde
0031-(0)541-229234

HäSTENS SUITE

faciliteiten

De Hästens suites zijn, zoals de naam al doet vermoeden, volledig ingericht in Hästens stijl. Luxe badproducten liggen voor u klaar, evenals badjassen en slofjes. Geniet vanaf uw privé terras van het Twentse landschap.

  • GRATIS WIFI
  • OPPERVLAKTE 40 M2
  • HÄSTENS BED (LITS-JUMEAUX)
  • PRIVE ZONNETERRAS OF BALKON
  • FLATSCREEN TV

Of kies voor een van DEZE luxe suites

holtweijde_juniorslide4

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

ROYAL SUITE

Er zijn 18 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

panoramasuite

PANORAMA SUITE

Met een uitzicht van maar liefst 180 graden in het rond, is onze panorama suite overweldigend. Geniet van het uitzicht, de natuur en de luxe en voel u de koning te rijk in deze majestueuze ambiance. Boek direct.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest