High Tea - Holtweijde
0031-(0)541-229234

HIGH TEA

High Tea arrangement

Een prachtig landgoed, feestelijk geklede gasten, elegante hoeden, aardbeien met slagroom, scones en wat al niet meer. Ascot in Twente, jawel! Alleen al met de presentatie van onze high tea brengen wij u in de stemming. De kosten voor de high tea bedragen €24,50 per persoon. U kunt er al van genieten met twee personen. Reserveer wel even!

  • LUXE GERECHTJES
  • VANAF 2 PERSONEN

Blijf ook bij ons overnachten

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE royal SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest