Werken bij de Holtweijde - Holtweijde
0031-(0)541-229234

werken bij de Holtweijde

Open sollicitatie

Je wilt graag bij ons komen werken of ben je op zoek naar een gave stageplaats, maar ziet op de site geen vacature die aansluit bij jouw achtergrond en ambities? Bel ons of stuur een e-mail met een korte motivatie plus je cv. We maken graag kennis met mensen die, net als wij, hart hebben voor ons prachtige vak! En je weet maar nooit: misschien is jouw droombaan of stageplaats binnenkort wel beschikbaar. Hebben we je gegevens in ons bestand, dan is een afspraak snel gemaakt. 

Onze visie

Een heerlijke plek waar u tot rust komt, energie en inspiratie opdoet, dingen beleeft en zich sterker, ja intens gelukkig voelt. Dat willen wij zijn voor onze gasten. Dat is onze missie, voor minder doen wij het niet.

We hebben daarvoor heel wat te bieden. Een hotel met schitterende accommodaties op een unieke plek, een exclusieve ambiance en een fantastische omgeving. Maar bovenal: medewerkers die passie, bezieling en elan koppelen aan professioneel vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service. Samen maken wij de belofte waar die we u doen: we vervullen de droom van stijlvol landleven.

blijf bij ons overnachten

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 18 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. Prachig gelegen en luxe ingericht. De landhuis suites liggen op de begane grond en de eerste etage.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest