Onze visie - Holtweijde
0031-(0)541-229234

Onze visie

Een heerlijke plek waar mensen zich gelukkig voelen

Een heerlijke plek waar u tot rust komt, energie en inspiratie opdoet, dingen beleeft en zich sterker, ja intens gelukkig voelt. Dat willen wij zijn voor onze gasten. Dat is onze missie, voor minder doen wij het niet.

We hebben daarvoor heel wat te bieden. Een hotel met schitterende accommodaties op een unieke plek, een exclusieve ambiance en een fantastische omgeving. Maar bovenal: medewerkers die passie, bezieling en elan koppelen aan professioneel vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service. Samen maken wij de belofte waar die we u doen: we vervullen de droom van stijlvol landleven.

Onze kernwaarden:

Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak.
De Holtweijde is veel meer dan een hotel en wij bieden veel meer dan een accommodatie. Wij bieden u een belevenis.
Voortdurend zijn we bezig om daar op inspirerende wijze diepgang aan te geven. We gaan met de tijd mee, spelen in op veranderende behoeften en creëren nieuwe belevenissen.
We laten ons daarbij leiden door kernwaarden die even onverwoestbaar zijn als de eiken op ons landgoed. Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak: u vindt ze terug in het interieur, de eerlijke materialen, de gerechten, de service, het landschap en de vele faciliteiten en voorzieningen. Kortom, in alles wat u op De Holtweijde beleeft, proeft, ziet en voelt.

Of kies voor een van de andere luxe suites

JUNIOR SUITES

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE SUITES

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor uw bagage.

LANDHUIS SUITES

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. Prachtig gelegen en luxe ingericht. De landhuis suites liggen op de begane grond en de eerste etage.

COTTAGE

Elke cottage beschikt over een living met open haard, kitchenette, twee slaapkamers met eigen badkamer, een royaal terras met privé-tuin en een eigen parkeerplaats, allemaal op de begane grond, dus gelijkvloers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest