Omgeving - Holtweijde
0031-(0)541-229234

De omgeving

Op een stijlvolle manier het landleven beleven

Landgoed De Holtweijde ligt net buiten Lattrop, een rustiek dorpje in het noordoosten van Twente, onderdeel van de gemeente Dinkelland. De omgeving wordt gedomineerd door het Twentse coulissenlandschap, waarin ongerepte natuur en agrarische grond elkaar harmonisch afwisselen. De prachtige omgeving nodigt als vanzelf uit om het landleven op een stijlvolle manier te beleven. Wat dacht u van een rit met een koets met paarden over verscholen zandpaden en langs authentieke boerderijtjes? Zo beleeft u het gevoel van stijlvol landleven. Of wilt u er op de fiets op uit? Het kan allemaal.

Ootmarsum: Gezelligheid, Historie, Cultuur en natuur

Tot de gemeente Dinkelland behoort ook het stadje Ootmarsum, een plaats met een rijke historie, waarvan onder meer oude kerken en traditionele vakwerkhuizen de getuigenissen zijn. Ootmarsum wordt wel het ‘kunststadje van het oosten’ genoemd, vanwege de talrijke galerieën – die vaak ook op zondag open zijn. Een van de bekendste is die van de kunstenaar Ton Schulten, wereldberoemd vanwege zijn kleurrijke interpretaties van het Twentse landschap. We kunnen voor u een uitgebreide rondleiding door Ootmarsum verzorgen, waarbij een echte Twentekenner u door het oude stadsgedeelte leidt. U gaat er op de fiets of per oldtimerbus naar toe! Maar niet alleen Ootmarsum is uw bezoek waard. In de hele omgeving vindt u leuke dorpen en prachtige natuurgebieden.

Activiteiten en evenementen

Klik hier voor een actueel overzicht van evenementen en activiteiten in de omgeving.

Of kies voor een van de andere luxe suites

JUNIOR SUITES

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE SUITES

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor uw bagage.

LANDHUIS SUITES

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. Prachtig gelegen en luxe ingericht. De landhuis suites liggen op de begane grond en de eerste etage.

COTTAGE

Elke cottage beschikt over een living met open haard, kitchenette, twee slaapkamers met eigen badkamer, een royaal terras met privé-tuin en een eigen parkeerplaats, allemaal op de begane grond, dus gelijkvloers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest