Kinderen op de Holtweijde,er is genoeg te beleven.
0031-(0)541-229234

Kinderen op de holtweijde

Er is genoeg te beleven!

Niet alleen voor u, ook voor uw (klein)kinderen is er op de Holtweijde genoeg te beleven. In een veilige en rustige omgeving kunnen ze genieten van het zwembad, de speelplaats en nog veel meer! In de vakantieweken organiseren wij, afhankelijk van aantal en leeftijd, speciale activiteiten voor kinderen.

Tarieven

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes; Kinderen van 4 tot en met 12 jaar verblijven op basis van logies en ontbijt à € 62,50 per kind per nacht. Dit geldt op basis van een extra bed op de Suite van de ouders. Wanneer uw kinderen tot en met 12 jaar in een eigen Suite overnachten, verlenen wij hen 15% reductie op de volwassen tarieven. De tarieven voor kinderen kunnen gedurende vakanties en feestdagen afwijken. Neemt u hiervoor contact op met onze receptie.

Culinair kindermenu

Voor kinderen maken wij natuurlijk gerechtjes op maat. Naast onze kindermenukaart, kunnen kinderen het volwassenmenu in kleinere porties genieten, bakken we een pannenkoek of maken we iets anders naar wens.

Dames in de dop

Op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur mogen alle jongedames tot 12 jaar gratis hun nagels laten lakken in ons Health & Wellness Center! Graag wel vooraf reserveren. Daarnaast kunnen ook onze jongste gasten genieten van een massage of kunnen we een make-up verzorgen. Meer weten? Lees meer over ”Wellness voor kids”.

  • VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN
  • SPEELTOESTELLEN
  • GEZELLIG FILMS KIJKEN

Of kies voor een van de andere luxe suites

JUNIOR SUITES

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE SUITES

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor uw bagage.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek. In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

COTTAGE

Elke cottage beschikt over een living met open haard, kitchenette, twee slaapkamers met eigen badkamer, een royaal terras met privé-tuin en een eigen parkeerplaats, allemaal op de begane grond, dus gelijkvloers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest