Kinderen op de Holtweijde - Holtweijde
0031-(0)541-229234

Kinderen op de holtweijde

Er is genoeg te beleven!

Niet alleen voor u, ook voor uw (klein)kinderen is er op de Holtweijde genoeg te beleven. In een veilige en rustige omgeving kunnen ze genieten van het zwembad, de speelplaats en nog veel meer! In de vakantieweken organiseren wij, afhankelijk van aantal en leeftijd, speciale activiteiten voor kinderen.

Tarieven

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes; Kinderen van 4 tot en met 12 jaar verblijven op basis van logies en ontbijt à € 62,50 per kind per nacht. Dit geldt op basis van een extra bed op de Suite van de ouders. Wanneer uw kinderen tot en met 12 jaar in een eigen Suite overnachten, verlenen wij hen 15% reductie op de volwassen tarieven.

Culinair kindermenu

Voor kinderen maken wij natuurlijk gerechtjes op maat. Naast onze kindermenukaart, kunnen kinderen het volwassenmenu in kleinere porties genieten, bakken we een pannenkoek of maken we iets anders naar wens.

Dames in de dop

Op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur mogen alle jongedames tot 12 jaar gratis hun nagels laten lakken in ons Health & Wellness Center! Graag wel vooraf reserveren. Daarnaast kunnen ook onze jongste gasten genieten van een massage of kunnen we een make-up verzorgen. Meer weten? Lees meer over ”Wellness voor kids”.

  • VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN
  • SPEELTOESTELLEN
  • GEZELLIG FILMS KIJKEN

Of kies voor een van de andere luxe suites

Hastens Holtweijde

HäSTENS SUITES

De Hästens suites hebben riante badkamers met zowel een inloopdouche als een ligbad. Luxe badproducten liggen voor u klaar, evenals badjassen en slofjes. Geniet vanaf uw privé terras van het Twentse landschap.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE SUITES

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor uw bagage.

Woonkamer Royal suite

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek. In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

COTTAGE

Elke cottage beschikt over een living met open haard, kitchenette, twee slaapkamers met eigen badkamer, een royaal terras met privé-tuin en een eigen parkeerplaats, allemaal op de begane grond, dus gelijkvloers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest