Faciliteiten - Holtweijde
0031-(0)541-229234

Internet

In het hoofdgebouw is gratis draadloos internet beschikbaar, in de Landhuizen echter (nog) niet. Wanneer u in één van onze Landhuizen verblijft, kunt u met uw laptop in de lobby, in de bar of bij de openhaard plaatsnemen.

PARKEERGELEGENHEID

Landgoed de Holtweijde biedt voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren. Indien u een Landhuis Suite of Cottage reserveert heeft u zelfs uw eigen parkeerplaats! De grote parkeerplaats tegenover de hotelentree is kosteloos. Ook met uw electrische auto kunt u bij ons terecht, wij beschikken over 4 oplaadpalen waarvan 2 specifiek voor Tesla voertuigen.

VOOR DE KINDEREN

Op ons Landgoed staan een prachtige vogelnest schommel en een trampoline. We hebben een prachtig zwembad waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook hebben we een bolderkar te leen en een Babboe bakfiets waar de allerjongste kinderen in kunnen zitten.

Voor elke leeftijd is er op de Holtweijde genoeg te doen!

Fietsverhuur

Landgoed de Holtweijde heeft uitstekende Gazelle huurfietsen voor u klaar staan. Twintig stuks maar liefst en als het nodig is huren we bij voor u. U kunt ook mountainbikes of tandems huren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij doen ons best om het rollend materieel voor u te verzorgen.

Tennisbanen

De Holtweijde beschikt over twee uitstekende all weather tennisbanen. Of u bij ons verblijft in de winter, de zomer, de herfst of de lente: als onze gast kunt u er altijd een balletje slaan. Uiteraard kosteloos.
Rackets en ballen kunt u bij de receptie kosteloos afhalen.

Driving Range

Geen GVB en toch afslaan? Op ons eigen terrein bieden we u die mogelijkheid! Onze driving range is 200 meter lang en telt vier afslagpunten. Oefen uw swing terwijl u uitkijkt over een uniek stukje Nederland.
Golfclubs en ballen zijn aanwezig en voor hotelgasten kosteloos te gebruiken.

Pitch & putting green

Op onze drie pitch & putting greens kunt u zich verder bekwamen in het fijnere werk. Hier komt het aan op beheersing en concentratie. Compleet met bunkers en glooiende hellingen. En vlakbij ons prachtige terras, dus mocht het u te veel worden… Golfclubs en ballen zijn aanwezig en voor hotelgasten kosteloos te gebruiken.

Kinesis Studio

In onze uitstekend geoutilleerde Cardio Fitness & Kinesis studio kunt u heerlijk aan uw conditie en fitheid werken. Een personal trainer kan op verzoek een programma voor u opstellen. De apparatuur is hypermodern. In onze Kinesis studio doet u in uw eigen tempo en volgens uw eigen programma de ideale work-out.

Sauna’s

Gebruik van de sauna is zonder badkleding, in het zwembad is badkleding verplicht. Bij de sauna en het zwembad zijn volop handdoeken aanwezig, evenals lockers om uw waardevolle spullen te bewaren. Een badjas kunt u meenemen vanuit uw Suite. De sauna is niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar.

health-wellness_gelaat

HEALTH & WELLNESS CENTER

In ons Health & Wellness Center staat alles in het teken van schoonheid, wellness en gezondheid, kortom van uw welbevinden! Het center geniet tot ver over onze landsgrenzen bekendheid, niet in het minst dankzij de deskundigheid en toewijding van onze schoonheidsspecialistes.

ZWEMBAD

Volop licht, een zonneterras, een onderwatermassagewand, bruisfonteinen, bubbels, liefst 20 meter lang en prachtig vormgegeven: het ruime, sfeervolle zwembad van De Holtweijde is niet voor niets uitgeroepen tot het mooiste hotelzwembad van ons land. Neem dus beslist een duik!

BIBLIOTHEEK & BILJARTKAMER

Roken mag in horecabedrijven alleen nog in speciaal gecreëerde rookruimtes. Vaak zijn dat niet de meest sfeervolle ruimtes. Maar op Landgoed De Holtweijde hebben we ook een buitengewoon sfeervolle ruimte waar u nog wel mag roken: de biljartkamer.
Neem plaats in de Chesterfield stoelen en neem een goed glas whiskey!

rust

Om juist het rust-aspect van ons hotel nog eens extra te benadrukken, hebben we een plek gecreëerd voor u alleen of hooguit met zijn tweetjes. Op nog geen 200 meter van onze hoofdingang kunt u samen in de schommelstoel kijken naar het land, de Breklenkamper es, het wild en met elkaar zomaar stil zijn, of juist even écht praten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest