De zusjes van de Holtweijde - Holtweijde
0031-(0)541-229234

Vijf indivIDuele hotels met uniek thema

Zusjes van de holtweijde

Waarom zijn wij zusjes? Een groep van vijf hotels met ieder een individueel en uniek thema. Natuurlijk delen wij dezelfde eigenaar maar wat ons bindt is het geloof in hotels met een zeer sterke eigen identiteit. Hotels met lokaal management waar je volledig jezelf kunt zijn.

Deltahotel

In de wereldhaven Rotterdam staat, half in de Nieuwe Waterweg, het “Delta Hotel”. Met een sportieve nautische sfeer. Een beetje op vakantie… en altijd het water aan je voeten.

Badhotel

Vlakbij het strand, te midden van duinen en natuur ligt “Badhotel Rockanje”. Een stoer hotel aan zee met de sfeer van een Noord Amerikaanse Lodge.

Grand Hotel Opduin

Dat intense Wadden-gevoel, zilte zeelucht opsnuiven, ruimte om je heen! Wat begon in 1934 als gastvrije villa “Op Duin” is nu met recht Grand Hotel Opduin!

Post-Plaza hotel & Grand café

Post-Plaza hotel & Grand Café is een Fries **** hotel, gelegen in de prachtige historische binnenstad van Leeuwarden. De 82 comfortabele hotelkamers en suites zijn smaakvol ingericht, hier ontspant u volkomen na een culturele dag Leeuwarden.

kies voor een van ONZE luxe suites

JUNIOR SUITES

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE SUITES

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse thema vindt u terug in alles! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor uw bagage.

LANDHUIS SUITES

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. Prachtig gelegen en luxe ingericht. De landhuis suites liggen op de begane grond en de eerste etage.

COTTAGE

Elke cottage beschikt over een living met open haard, kitchenette, twee slaapkamers met eigen badkamer, een royaal terras met privé-tuin en een eigen parkeerplaats, allemaal op de begane grond, dus gelijkvloers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest