Informatie - Holtweijde
0031-(0)541-229234

DE HOLTWEIJDE

Over de Holtweijde

Midden in het prachtige Twentse coulissenlandschap, ligt bij het dorpje Lattrop, het sfeervolle Landgoed De Holtweijde. Uitkijkend over de weilanden kunt u hier kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes. Exclusiviteit, rust, gastvrijheid en sfeer, dit zijn de sleutelwoorden die het dertien hectare grote landgoed en de service van de toegewijde medewerkers kenmerken.

  • SFEERVOL
  • GASTVRIJ
  • EXCLUSIEF

Onze visie

Een heerlijke plek waar mensen zich gelukkig voelen

Een heerlijke plek waar u tot rust komt, energie en inspiratie opdoet, dingen beleeft en zich sterker, ja intens gelukkig voelt. Dat willen wij zijn voor onze gasten. Dat is onze missie, voor minder doen wij het niet.
We hebben daarvoor heel wat te bieden. Een hotel met schitterende accommodaties op een unieke plek, een exclusieve ambiance en een fantastische omgeving. Maar bovenal: medewerkers die passie, bezieling en elan koppelen aan professioneel vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service. Samen maken wij de belofte waar die we u doen: we vervullen de droom van stijlvol landleven.

Onze kernwaarden: authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak

De Holtweijde is veel meer dan een hotel en wij bieden veel meer dan een accommodatie. Wij bieden u een belevenis.
Voortdurend zijn we bezig om daar op inspirerende wijze diepgang aan te geven. We gaan met de tijd mee, spelen in op veranderende behoeften en creëren nieuwe belevenissen.
We laten ons daarbij leiden door kernwaarden die even onverwoestbaar zijn als de eiken op ons landgoed. Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak: u vindt ze terug in het interieur, de eerlijke materialen, de gerechten, de service, het landschap en de vele faciliteiten en voorzieningen. Kortom, in alles wat u op De Holtweijde beleeft, proeft, ziet en voelt.

Maak kennis met de Holtweijde:

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL
SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte  al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest