Algemene informatie - Holtweijde
0031-(0)541-229234

Health & Wellness

ALGEMENE INFORMATIE

Openingstijden

Health & Wellness Center
Ma – di: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: gesloten
Do – vrij: 09.00 – 22.00 uur
Za – zon: 09.00 – 18.00 uur

Gedurende de meivakantie is ons Health & Wellness Center ook op woensdag geopend.

Sauna
Elke dag: 7.30 – 22.00 uur

Zwembad
Elke dag: 7.30 – 22.00 uur

 • HEALTH & WELLNESS CENTER
 • SAUNA
 • ZWEMBAD

Betaalmogelijkheden

U kunt bij het Health & Wellness Center contant, per pin of creditcard betalen. Wanneer u op Landgoed de Holtweijde verblijft, worden de kosten van  behandelingen en producten bijgeschreven op uw kamernota.

Check-in

Wij verzoeken u om minimaal 10 minuten voor aanvang van uw behandeling aanwezig te zijn in ons Health & Wellness Center. U heeft dan voldoende tijd om onze (vertrouwelijke) gezondheidslijst in te vullen. Bent u te laat? Dan kan het voorkomen dat uw behandeltijd korter wordt.

Sauna

De sauna van Landgoed de Holtweijde is iedere dag geopend van 7.30 uur tot 22.00 uur. Wij beschikken over 3 sauna’s; Infarood, Finse sauna en een Turks stoombad. In de sauna is het dragen van badkleding niet gebruikelijk. In de kleedruimte zijn lockers en handdoeken aanwezig. Aan het gebruik van de sauna zijn geen kosten verbonden in combinatie met een arrangement (dag of halve dag) in ons Health & Wellness Center.

Bezoekt u ons Health & Wellness Center voor een behandeling dan kunt u tevens gebruik maken van onze saunafaciliteiten en het zwembad. De prijs voor een dagdeel bedraagt € 10,-. Badjas en slofjes zijn bij deze prijs inbegrepen, evenals het gebruik van de rustruimte bij sauna en in ons Health & Wellness Center. Daar staan koffie, thee, water, vruchtensappen en iets lekkers voor u klaar.

Voorkeuren

Het is doorgaans mogelijk om behandeling aan te passen aan uw wensen. U kunt daarbij denken aan: lichtsterkte, muziekkeuze, de temperatuur van uw behandelruimte en de druk van uw massage. Mocht u wensen hebben, aarzel dan niet om deze aan uw huidverzorgingsspecialist kenbaar te maken. Tijdens lichaamsbehandelingen worden lichaamsdelen die niet worden behandeld, afgedekt. In geval van ongewenste intimiteiten worden behandeling onmiddelijk afgebroken. Dit wordt kenbaar gemaakt bij de manager van het Health & Wellness Center.

Zwembad

Het 20-meter zwembad van Landgoed de Holtweijde is iedere dag geopend van 7.30 uur tot 22.00 uur. In het zwembad is dragen van badkleding verplicht. In de kleedruimte zijn lockers en handdoeken aanwezig. Aan het gebruik van de sauna zijn geen kosten verbonden in combinatie met een arrangement (dag of halve dag) in ons Health & Wellness Center.

Zonnebank

In het zwembad van Landgoed de Holtweijde vindt u een zonnebank. De prijs van een zonnebank munt bedraagt € 4,-. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de receptie of in het Health & Wellness Center.

Vitaal Arrangement

De uitgelezen kans om alle mogelijkheden van de Holtweijde te zien, te proeven en bovenal..te ervaren!

 • Warm welkom met koffie/thee en een Twentse lekkernij of een vitale fruitcocktail
 • Twee overnachtingen in een ruime suite
 • Een driegangen Menu du Chef op de tweede avond
 • ’s Morgens een ambachtelijk bereid ontbijtbuffet
 • Een halve dag verwennerij in ons gerenommeerde Health & Wellness Center 
 • Dikke badjassen met slofjes op uw suite voor extra ontspanning
 • Kaart van de omgeving met mooie wandel- en fietsroutes
 • Gebruik van ons 20-meter zwembad, saunafaciliteiten, pitch- en puttinggreens

BEKIJK EEN VAN DE LUXE SUITES

LANDHUISSUITE MET REEZICHT

Een kamer met zeezicht is u vast niet onbekend. Helaas is dat wat lastig te realiseren op ons landgoed, maar hebben wij wel zicht over het Twentse coulissenlandschap. Met een beetje geluk ziet u de reeën, herten en hazen door het veld rennen.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE royal SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het  thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 18 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest