Health & Wellness Center - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

HEALTH & WELLNESS

health-wellness_detox

DETOX BEHANDELING

Detoxen (ontgiften) dient als preventie voor ziekten en is voor ieder gezond mens geschikt. Ervaar het in ons Health & Wellness center.

843 Badjas-kaarsjes-Sharon2

SILHOUETTE CARE BEHANDELING

Behandelprogramma’s die speciaal zijn ontwikkeld en afgestemd op individuele lichaamsdelen met bijbehorende problemen.

health-wellness_huid

HUIDVERBETERING BEHANDELING

Na een persoonlijk adviesgesprek en een zorgvuldige huidanalyse, stellen wij een persoonlijk behandelingsplan op.

holtweijde_hw

SPIEREN EN GEWRICHTEN

Door het langdurig of overmatig belasten van spieren, kan er in de spier een ophoping ontstaan van afvalstoffen, vooral melkzuur.

health-wellness_pedicure

PEDICURE BEHANDELING

Onder andere knippen, schoonmaken, losmaken en polijsten van de teennagels, nagelriemverzorgin en verwijderen van eelt en likdoorns.

health-wellness_gelaat

GELAATS BEHANDELINGEN

Een expert op gebied huidverzorging. Na een individueel adviesgesprek wordt een zorgvuldige huidanalyse gemaakt en krijg een verzorgingsconcept.

Lichaamsbehandeling

LICHAAMS BEHANDELINGEN

Massages zorgen voor een totale ontspanning van lichaam en geest. U kiest een massagevorm die het beste past bij uw wensen. Bijvoorbeeld een massage met warme stenen.

health-wellness_manicure

KOH MANICURE BEHANDELING

De kracht van KOH is dat de producten oplossing bieden voor ieder hand- en nagelprobleem. Geniet van dit exclusieve merk in ons Health & Wellness center.

knippen

HAAR
STYLING

Wilt u na een heerlijke behandeling in ons Health & Wellness Center uw haren laten wassen en/of föhnen? Dat is natuurlijk mogelijk.

hw

IN BLIJDE
VERWACHTING

De speciale dagarrangementen en halve dagarrangement voor aanstaande moeders helpen om van jou een blije mama te maken.

health-wellness_verwennerij

PURE VERWENNERIJ

Of het nou om een uurtje gaat, een halve dag of meerdere dagen, wij ontvangen u graag in ons Health & Wellness center. Laat u puur verwennen.

Zwembad Holtweijde

WELLNESS VOOR KIDS

Uw kinderen kunnen alleen komen en als u het prettig vindt, kunt u bij de behandelingen aanwezig zijn. Diverse behandelingen voor kids.

Pre-fit Bodyscan

Met de Pre Fit Bodyscan meten we binnen een kwartier uw algehele gezondheid en vitaliteit en krijgt u persoonlijk advies met praktische aanbevelingen op het gebied van voeding, beweging en levensstijl. Het streven is een optimale gezondheid en vitaliteit. Aangezien de Pre Fit Bodyscan een volledig individuele meting is en individueel advies geeft, is deze geschikt voor iedereen.

Exclusieve aanbiedingen:

holtweijde-winter-in-twente

Winter Special

Deze winter even tot rust komen? Het Health & Wellness Center van Landgoed de Holtweijde nodigt u graag uit voor dosis warmte en verwennerij.

health-wellness_verwennerij

Thalgo detox programma

Na de feestdagen kan iedereen wel een stap in gezonde richting gebruiken. Gezond eten en even rustig de tijd nemen om na te denken welke goede voornemens er in het nieuwe jaar écht toe doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest