Health & Wellness - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

GENIET VAN ONZE HEALTH & WELLNESS BEHANDELINGEN

HEALTH & WELLNESS

Lichaamsbehandeling

LICHAAMS BEHANDELINGEN

Genieten is een kunst. Kom daarom ontspannen en genieten van de persoonlijke aandacht van onze schoonheidsspecialistes. Dompel onder in luxe en trakteer uzelf op een weldadige ervaring in deze oase van rust en aandacht.

Oogcontour

GEZICHTS BEHANDELINGEN

Waar kun je jezelf beter voelen dan in de handen van een schoonheidsspecialist van het Health & Wellness Center? Een expert op gebied huidverzorging. Na een individueel adviesgesprek wordt een zorgvuldige huidanalyse gemaakt.

health-wellness_pedicure

HEALTH & WELLNESS ARRANGEMENTEN

Een gezonde leefstijl heeft invloed op uw gezondheid en vitaliteit. Maar wat is een gezonde leefstijl? Ons Health & Wellness Center biedt u een (halve) dag met intensieve behandelingen die uw gezondheid ten goede komen.

holtweijde_vergaderen_300x200

MEERDAAGSE KUREN

Het Health & Wellness Center van Landgoed de Holtweijde is sinds vele jaren gespecialiseerd in meerdaagse kuren. Centraal in het uitgebalanceerde programma staan behandelingen voor gelaat en lichaam zoals lichaamspakkingen en massages.

zwembad Holtweijde

OVERZICHTS PAGINA

In één overzicht onze behandelingen bekijken? Op deze pagina treft u een overzicht van alle mogelijkheden en tarieven van Health & Wellness Center de Holtweijde.

maria-galland-teint-lifting-510-40-noisette

WEBSHOP

Alle producten die wij in ons Health & Wellness Center gebruiken kunt u ook thuis gebruiken! In onze webshop kunt u deze eenvoudig bestellen.

holweijde_fitintwenteklein

BEGELEIDING OP MAAT

Wij hebben bijzondere samenwerkingen met Orthokliniek Oost, Fit in Twente en Uniek punt. De beste begeleiding op locatie.

health-wellness_verwennerij

ALGEMENE INFORMATIE

Weten welke sauna’s wij hebben of hoe groot het binnen zwembad is? Alles wat u moet weten vindt u hier.

Wellness Hotel

Niet alleen het Health & Wellness Center van Landgoed de Holtweijde zorgt voor de nodige ontspanning, ook onze koks en collega’s van de bediening doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo relaxed mogelijk te maken. Onze chef kok is gediplomeerd dieetkok en kan rekening houden met vrijwel al uw wensen! Met onze faciliteiten zoals het 20-meter binnenzwembad en de drie sauna’s is ontsnappen aan de hectiek van alledag geen enkel probleem. Landgoed de Holtweijde is een uitstekende uitvalsbasis voor uw Wellness Weekend in Twente.

Exclusieve aanbiedingen:

HWC nmaa2

Soin Pré Solaire

Combineer een moment van ontspanning met verbetering van uw huidconditie waardoor u uw huid beter is voorbereid op zomermaanden.

Kids zwembad

Wellness voor kids

In het Health & Wellness Center zijn ook uw kinderen van harte welkom. Uw kinderen kunnen alleen komen en als u het prettig vindt, kunt u bij de behandelingen aanwezig zijn. Of nog beter: U geniet ondertussen zelf van een ontspannende behandeling in ons Health & Wellness Center.

Zwembad Holtweijde

Beauty & Wellness arrangement

Ons twee-daagse Beauty & Wellness Special is het perfecte arrangement om samen helemaal tot rust te komen! De hectiek van alledag kunt u even volledig achter u laten. U wordt warm ontvangen en overnacht in een ruime suite.

HERFST IN TWENTE

De herfst is in aantocht en dat betekent dat het oogstseizoen zijn intrede doet. Een periode van heerlijk geurende bossen, smakelijke wildgerechten en kleurrijke landgoederen. Het perfecte moment om Twente te ontdekken!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest