Jubileum organiseren - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

JUBILEum

Wij verzorgen uw jubileum MET ZORG

Van gouden huwelijk tot zakelijke mijlpaal: wij verzorgen uw jubileum met werkelijk alles erop en eraan. Uw gasten zullen versteld staan van uw keuze voor de mooie locatie en de exclusieve ambiance van De Holtweijde. Het is een keuze voor kwaliteit en goede smaak en dat straalt op u af!

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Of maak meteen een afspraak. Dan tonen we u onze ruimtes, vertellen we u meer over de mogelijkheden en stellen we een inzichtelijke prijsopgave voor u op.

  • UNIEKE LOCATIE
  • EXCLUSIEVE AMBIANCE
  • KWALITEIT IN ELK DETAIL

bekijk onze luxe suites

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE royal SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het  thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest