Incentive bijeenkomst organiseren - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

INCENTIVE BIJEENKOMST

De ideale ambiance

De Holtweijde biedt de ideale ambiance om uw relaties of personeel te fêteren. Behalve een gezellige borrel en een diner op topniveau, hebben we immers nog veel meer in huis om uw gasten te verrassen en in de watten te leggen.

Een rit met oldtimers door Twente, met tweespannen over landweggetjes of een dag off-roaden in Land Rovers : er zijn legio mogelijkheden om er een onvergetelijke belevenis van te maken!

  • IDEALE AMBIANCE
  • AVONTUUR EN PLEZIER
  • BELEVENIS PUR SANG

bekijk onze luxe suites

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE royal SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het  thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest