Huwelijksfeest op een Landgoed - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

huwelijksfeest

TROUWEN OP ons LANDGOED

Ons hotel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Dinkelland. Wij kunnen dus uw hele trouwdag verzorgen! Inclusief de fotoshoot, want natuurlijk vindt u hier ook de prachtigste plekjes voor uw bruidsfoto’s. Roxane Pepplinkhuizen, onze gediplomeerde weddingplanner, neemt  graag de tijd om alles goed met u door te spreken. Het moet immers perfect zijn.

Wij geloven in het feit dat elke trouwdag uniek is en bieden dan ook geen standaard offertes of informatie pakketten. Volgens ons werkt een persoonlijke afspraak op locatie het best! Dan merkt u direct of u zich thuisvoelt in de ambiance van ons landgoed en of uw droomwensen bij ons kunnen worden waargemaakt! 

  • OFFICIËLE TROUWLOCATIE
  • WEDDINGPLANNER
  • BRUIDSSUITE

Huwelijksnacht op de Holtweijde?

Op landgoed de Holtweijde zijn alle suites bijzonder en romantisch. Ook kunnen jullie de dag na de bruiloft nog heerlijk nagenieten in onze sauna, het zwembad of kom helemaal tot rust in het Health & Wellness Centre onder het genot van een massage. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kies een van onze luxe suites

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. HeT thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

panoramasuite

PANORAMA SUITE

Met een uitzicht van liefst 180 graden in het rond, is onze panorama suite letterlijk overweldigend. Geniet van het uitzicht en voel u de koning te rijk in deze prachtige majestueuze ambiance. Boek direct. 

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest