Een feest organiseren? - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

EEN FEEST ORGANISEREN?

familiefeest-300

FAMILIEFEEST

Opa en oma vijftig jaar getrouwd, een familiereünie of iets anders in familiekring te vieren? Wij maken er samen met u een gedenkwaardig feest van voor jong en oud!

holtweijde_trouwlocatie

huwelijksfeest

Trouwen in stijl, een trouwdag in een exclusieve ambiance: op Landgoed De Holtweijde wordt het een gebeurtenis waar nog lang over wordt nagepraat. Wij zijn een officiële trouwlocatie!

incentive-300

INCENTIVE

De Holtweijde biedt de ideale ambiance om uw relaties of medewerkers te fêteren. Er zijn legio mogelijkheden om er een onvergetelijke belevenis van te maken!

jubileum2

JUBILEUM

Van gouden huwelijk tot zakelijke mijlpaal: wij verzorgen uw jubileum met alles erop en eraan. Geniet met uw gasten van de mooie locatie en de exclusieve ambiance.  

Dineren: elk seizoen iets anders

Onze koks laten zich voor de à la carte kaart inspireren door de Twentse omgeving. Ze bezoeken regionale en lokale producenten om (h)eerlijke producten in onze kaart te verwerken. Elk seizoen ziet het verse aanbod er anders uit, zoals ook de kaart telkens wisselt - verse aardbeien staan er dus alleen op als we ze in de buurt kunnen verkrijgen.

Exclusieve aanbiedingen:

holtweijde_maandspecial_dineren

Gastronomisch
Arrangement

Hét arrangement om culinair te genieten! Ons restaurant ’t Spieck is in november 2015 door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Restaurant Holtweijde

Romantisch Genieten Arrangement

Eigenlijk is een verblijf op De Holtweijde per definitie romantisch. Wij doen er graag een schepje bovenop!

Holtweijde entree

Holtweijde arrangement

Het meest complete arrangement om uzelf eens flink in de watten te laten leggen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest