Zoekt u een luxe vergaderruimte? - Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

VERGADEREN BIJ DE HOLTWEIJDE

Vergaderzaal Bellinghof

8-UURS ARRANGEMENT

Dit arrangement is inclusief koffie en thee en tweegangen warme lunch.

Vergaderzaal Ottershaeghen

12-UURS ARRANGEMENT

Dit arrangement is inclusief koffie en thee en een driegangen diner

Vergaderzaal Euregiozaal

24-UURS ARRANGEMENT

Dit arrangement is inclusief koffie en thee, diner en overnachting.

Vergaderzaal Backenhaegen

32-UURS ARRANGEMENT

Dit arrangement is inclusief koffie en thee, driegangen diner en overnachting.

Teambuilding

Op De Holtweijde bieden we tal van faciliteiten én instrumenten ter ondersteuning van uw teambuilding bijeenkomst. We zetten deze zelf in of we doen dat met behulp van specialisten. Wanneer u laat weten welk doel u voor ogen heeft, reiken wij middelen, faciliteiten, programmasuggesties en specialisten aan om uw doel te bereiken. Uw groep, waarmee u bij ons arriveerde, zal na deze teambuilding bijeenkomst ons Landgoed als een hecht team verlaten!

COMBINEER MET EEN LUXE OVERNACHTING

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het Schotse vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest