Teambuilding op Landgoed de Holtweijde
0031-(0)541-229234

TEAMBUILDING

Uitzicht Holtweijde

WEIDE
SESSIE

Op De Holtweijde geen heidesessie maar een weidesessie. De opzet: in een inspirerende omgeving uw doel dichterbij brengen. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u te helpen dat te realiseren.

Military Boekelo 2016

INZICHT DOOR PAARDEN

Bijzondere en zeer effectieve trainingen waarbij paarden worden ingezet als reflectiemiddel. Van leiderschapstraining tot empowering voor mensen om ze weer in hun eigen kracht te zetten.

GPS-tour

HIGH-TECH CHALLENGE

De High Tech Challenge is een interactief spel waarbij men gebruik maakt van gps, laptops, en telefoons om diverse opdrachten uit te voeren. Hier kunnen wij vraagstukken in verwerken die betrekking hebben op uw bedrijf.

WIELER INCENTIVE

Organiseer een sportief samenzijn met bijvoorbeeld uw personeel of (zakelijke) relaties. Landgoed de Holtweijde daagt u uit om, samen met een professionele wielrenner, op de racefiets te stappen!

ARRANGEMENTEN

Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, Bekijk welke het beste bij u past! Wenst u toch liever iets anders doen wij graag een voorstel op maat.

PROGRAMMA SUGGESTIES

Op De Holtweijde bieden we tal van faciliteiten én instrumenten ter ondersteuning van uw teambuildingbijeenkomst. We zetten deze zelf in of we doen dat met behulp van specialisten. Bepaal uw doel, wij doen de rest.

WILT U OOK BLIJVEN OVERNACHTEN?

JUNIOR SUITE

De junior suites beschikken over een ruim slaap- en zitgedeelte. De badkamer heeft een bad én een douche, twee wastafels, badjassen, slofjes en fijne badproducten. U heeft vanuit uw bed en vanaf de bank zicht op een flatscreen televisie.

Suite Holtweijde

ROYAL SUITE

Er zijn 24 royal suites en allemaal zijn ze uniek.
In de een wordt het gevoel van stijlvol landleven geaccentueerd door een imposante open haard, in de ander door een typisch Angelsaksische inrichting.

holtweijde_schotse-suite

SCHOTSE ROYAL SUITE

De Schotse royal suites zijn volledig in stijl ingericht. Het thema vindt u in alles terug! De slaapkamer en woonkamer zijn gescheiden van elkaar middels en-suite-deuren. De inloopkast biedt u voldoende ruimte voor al uw kleding.

LANDHUIS SUITE

Tussen de bomen op het landgoed, bevinden zich 14 vrijstaande landhuizen met in totaal 26 landhuis suites. De suites zijn geschikt voor maximaal drie personen, liggen op de beneden- dan wel de bovenetages.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! Wij informeren u over speciale aanbiedingen, tips en het laatste nieuws!!

Pin It on Pinterest