Home

De 'zusjes' van De Holtweijde

Waarom zijn wij zusjes? Een groep van vijf hotels met ieder een individueel en uniek thema. Natuurlijk delen wij dezelfde eigenaar maar wat ons bindt is het geloof in hotels met een zeer sterke eigen identiteit. Hotels met lokaal management waar je volledig jezelf kunt zijn.

Deltahotel

In de wereldhaven Rotterdam staat, half in de Nieuwe Waterweg, het "Delta Hotel". Met een sportieve nautische sfeer. Een beetje op vakantie... en altijd het water aan je voeten.

Badhotel

Vlakbij het strand, te midden van duinen en natuur ligt "Badhotel Rockanje". Een stoer hotel aan zee met de sfeer van een Noord Amerikaanse Lodge.

Grand Hotel Opduin

Dat intense Wadden-gevoel, zilte zeelucht opsnuiven, ruimte om je heen! Wat begon in 1934 als gastvrije villa "Op Duin" is nu met recht Grand Hotel Opduin!

Grand HotelPost-Plaza

Grand Hotel Post-Plaza is een kleinschalig Fries **** hotel, gelegen in de prachtige historische binnenstad van Leeuwarden. Achter de elegante 18e eeuwse voorgevel vindt u een stijlvol viersterrenhotel. De 43 nieuwe comfortabele hotelkamers en suites zijn smaakvol ingericht, hier ontspant u volkomen na een culturele dag Leeuwarden.

Reserveren

 

BibGourmand Website

tripadvisor 2016